Café Baby-Boum

Baby-boumWorkshop «  Paaskippenraap », op 7 april 2018 om 15:30 u!

De kippen van Atelier 34zero Muzeum zijn moe! Ze rusten na de paasfeesten en we zullen hen helpen om weer in vorm te komen ... door de rollen om te keren. We kiezen onze mooiste eieren, decoreren ze met veel kleuren, precisie en techniek: stencils, schilderen, marmeren, ... Dan zullen we onze creaties aan de kippen geven ... als we ze vinden, want ze zitten verstop in ons park!

Vergeet niet om kledij mee te brengen die de overvolle creativiteit van de Baby-Boumers kan verdragen! (die nat en vuil mogen worden.

Na deze workshop is er vanzelfsprekend tijd voor ontmoeting en vrij spelen in ons museum en cultureel park.

Praktisch: De tweetalige activiteit richt zich tot peuters van 1,5 tot 4 jaar. De prijs is 8€ per persoon, zowel voor de volwassene als voor het kind. Gelieve te betalen via overschrijving (met vermelding naam van het kind en / of volwassene) op ons rekeningnummer: BE79 1096 63 74 1333. De reservering van de plaats is pas van kracht zodra we het bedrag ontvangen hebben.U kan uw plaatsen reserveren door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 


Het Atelier 34zero Muzeum organiseert activiteiten gericht op kinderen van 1 tot 3 jaar en op hun ouders. Dit avontuur draagt de sprekende naam Café Baby-Boum!

In een speciaal voor hen ingerichte museumzaal kunnen de kinderen spelen, observeren en ervaringen met elkaar delen. Voor de ouders is het de ideale gelegenheid om over verschillende thema's te praten die betrekking hebben op het familieleven.

Maar er is meer! We nodigen u regelmatig uit op een initiatie gericht op een artistieke praktijk. Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een klein indruk van onze activiteiten vindt u hier.

baby-boum


 

 

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer