Café Baby-Boum

Baby-boum

 Workshop « Wintersoep », op 6 januari 2018 om 15:30 u!

Geen twijfel, de winter staat voor de deur! Waarom ons niet opwarmen en nieuwe energie opdoen met een artistieke maaltijd! Voor onze volgende Café Baby-Boum op 6 januari 2018 om 15u30 bieden we een driegangenmenu aan.
Op het menu: wintersoep met honderd kleuren en texturen om overvloedig te roeren; als hoofdgerecht een traditioneel deeg op biologische wijze om te kneden en als dessert maken we een sculptuur van eetbare marsepein, die zorgvuldig zal worden versierd. Tot groot jolijt van de smaakpapillen van onze allerkleinsten!

Na deze workshop is er vanzelfsprekend tijd voor ontmoeting en vrij spelen in ons museum en cultureel park.

Praktisch: De tweetalige activiteit richt zich tot peuters van 1,5 tot 4 jaar. De prijs is 8€ per persoon, zowel voor de volwassene als voor het kind. Gelieve te betalen via overschrijving (met vermelding naam van het kind en / of volwassene) op ons rekeningnummer: BE79 1096 63 74 1333. De reservering van de plaats is pas van kracht zodra we het bedrag ontvangen hebben.U kan uw plaatsen reserveren door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het Atelier 34zero Muzeum organiseert activiteiten gericht op kinderen van 1 tot 3 jaar en op hun ouders. Dit avontuur draagt de sprekende naam Café Baby-Boum!

In een speciaal voor hen ingerichte museumzaal kunnen de kinderen spelen, observeren en ervaringen met elkaar delen. Voor de ouders is het de ideale gelegenheid om over verschillende thema's te praten die betrekking hebben op het familieleven.

Maar er is meer! We nodigen u regelmatig uit op een initiatie gericht op een artistieke praktijk. Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een klein indruk van onze activiteiten vindt u hier.

baby-boum


 

 

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer