Café Baby-Boum

Baby-boum

 Workshop « Rock'n Roll Baby », op 4 november 2017 om 15:30 u!

Het zal swingen in de huisjes! Inderdaad, terwijl we het herfstweer beginnen te voelen stelt Café Baby- Boum u voor om zich te verwarmen aan de tonen van de Rock ‘n’ Roll en dit op 4 november 2017 vanaf 15u30. Gewapend met hun zelfgemaakte glitter vermomming, kunnen de peuters zich uiten door middel van zang, geluidseffecten en percussie, in hun eerste miniatuur muziek band! Na het maken van de kostuums, zullen we de instrumenten ter hand nemen voor een wilde improvisatie!

Praktisch: De tweetalige activiteit richt zich tot peuters van 18 tot 36 maanden. De prijs is 8€ per persoon, zowel voor de volwassene als voor het kind. Gelieve te betalen via overschrijving (met vermelding naam van het kind en / of volwassene) op ons rekeningnummer: BE79 1096 63 74 1333. De reservering van de plaats is pas van kracht zodra we het bedrag ontvangen hebben.U kan uw plaatsen reserveren door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het Atelier 34zero Muzeum organiseert activiteiten gericht op kinderen van 1 tot 3 jaar en op hun ouders. Dit avontuur draagt de sprekende naam Café Baby-Boum!

In een speciaal voor hen ingerichte museumzaal kunnen de kinderen spelen, observeren en ervaringen met elkaar delen. Voor de ouders is het de ideale gelegenheid om over verschillende thema's te praten die betrekking hebben op het familieleven.

Maar er is meer! We nodigen u regelmatig uit op een initiatie gericht op een artistieke praktijk. Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een klein indruk van onze activiteiten vindt u hier.

baby-boum


 

 

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer