Voor deze juni-editie van Cuisine du Monde nodigen we je uit om de Oekraïense keuken te ontdekken en meer bepaald haar 2 emblematische gerechten: "Borstsh" en "Deruny".
 
In de spotlight staat Sofia Rufa, een Oekraïense vluchtelinge uit Odessa die als chef-kok heeft gewerkt. 👩‍🍳
 
Oekraïense "Borscht" wordt gemaakt met kippenbouillon, wortelen, uien, tomaten, peterselie, knoflook, kidneybonen en natuurlijk rode bieten. Samen met aardappelen wordt het geserveerd met een 'Pampouchqui' - een broodje met knoflook en kruiden. 🧄
 
"Deruny" bestaat uit fijngeraspte aardappelen, fijngeraspte uien, ei en bloem, crème fraîche, knoflook en peper. Deze heerlijke gebakken aardappelpannenkoekjes worden geserveerd met een champignonsaus of een beetje zure room. 🥣
 
We serveren vanaf 12 uur, de hele dag en tot in de avond.
 
Het diner kost €22. Je kunt het natuurlijk wegspoelen met een kleine wodka of een biertje.
 
We zien je graag op 25 juni in het Atelier 34zero Muzeum.
 
Informatie en boekingen gewenst tot woensdagavond 21.06.2023:
 
Mail :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Tel: 02 428 33 06
 
Smaakvol,
 

 

 

Tijdens de zomervakantie stelt Atelier34zéro een nieuwe workshop voor onder leiding en begeleiding van beeldend kunstenares Kimia Nasirian. Voor deze editie is de kunstworkshop gebaseerd op het thema « Natuur » met een ongelimiteerd palet van kleuren en vormen. Tijdens deze sessie zullen de kinderen werken met verschillende kunstmedia zoals schilderen, tekenen, collage en meer om unieke en fantasierijke kunstwerken te creëren. Deze leerzame workshop is bedoeld om de creativiteit en het zelfvertrouwen van de kinderen te ontwikkelen. Ze worden aangemoedigd om hun ideeën visueel uit te drukken en hun eigen artistieke stijl te ontdekken. Daarnaast biedt de workshop een veilige en stimulerende ruimte voor kinderen om hun innerlijke wereld te verkennen en hun ideeën met anderen te delen.

Onze workshops zijn bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Aarzel niet en schrijf je vroeg in!

 

WANNEER :

Van 10 tot 14 july 9u tot 16u

OF

Van 21 tot 25 augustus 9u tot 16u

 

TARIEVEN: 100 EUR per kind per workshop, materiaal en verzekering inbegrepen. Lunch/picknick mee te brengen. Kinderopvang is voorzien vanaf 16u (2EUR/uur).

 

ING BE69 3631 3943 1678 of Beobank BE79 1096 6374 1333

Communicatie : Zomer workshop 23 (July OF Augustus)

 

Meer info en inschrijven via :

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+32 (0)2 428 33 06

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reserveren verplicht via :

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+32 (0)2 428 33 06

 

Voor deze editie van de Wereldkeuken van maart stellen we voor een van de emblematische gerechten van Georgië te ontdekken: khinkalis. Deze ravioli was oorspronkelijk het traditionele gerecht van bergherders. Er bestaan verschillende versies, maar wij hebben ervoor gekozen om u de meest populaire te laten proberen, die gevuld met vlees. De chef laat u proeven van haar sappige khinkalis, gevuld met rundvlees, lamsvlees, uien en een typisch mengsel van kruiden. U kunt de traditionele proeftechniek toepassen om geen druppel van de heerlijke bouillon in deze lekkernij te verliezen; maak een klein gaatje en drink het sap! Een Georgisch dessert zal ook op het menu staan!
We zien u graag op 5 maart in Atelier 34zero Muzeum.


Wij bieden service vanaf 12:00, de hele dag en avond. De prijs van het gerecht is 14€. U kunt er natuurlijk een beetje wodka of bier bij drinken.

Informatie en reservering gewenst:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
02 428 33 06

 

 

 

Atelier 34zero Muzeum is verheugd zijn thematentoonstelling "Multifoto's: Amerikaanse Spelen" uit te breiden.
Kom ons bezoeken wanneer de tentoonstelling heropent op zaterdag 01 juli vanaf 11 uur. De tentoonstelling is elke dag te zien van 11 tot 19 uur in Atelier 34zéro Muzeum en blijft dan open tot zondag 01 oktober 2023.
 
We nodigen je uit voor een thematische tentoonstelling over fotografie in de artistieke producties van het einde van de late 19e en vroege 20e eeuw.
Er wordt een hele reeks historische fotoarchieven en reproducties getoond die draaien rond fotografische trucage en enscenering. De tentoonstelling wordt georganiseerd in samenwerking met de Poolse verzamelaar Stefan Okolowicz. De tentoonstelling bestaat uit twee delen: meervoudige portretten en look-alikes. Een aantal internationaal bekende kunstenaars zoals Marcel Duchamp, Umberto Boccioni, Stanislaw Ignacy Witkiewicz en Francis Picabia zullen te zien zijn.
 
De tentoonstelling is tot stand gekomen in samenwerking met onder andere het Centre Pompidou, Fotomuseum Antwerpen - FOMU, Musée de la Photographie, Charleroi, la Fondation Picabia et Estonian Film Archive (Tallinn)onder andere.
 
Toegang tot de tentoonstelling en opening : 10EURVoor meer informatie:

02.428.33.06
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.