CULTURELE DRINK 2/2/18 - 19u

verre_culturel_2018

Voor zijn traditionele afspraak van een nieuwe start, organiseert het Atelier 34zero Muzeum een ​​cultureel drankje op de gezondheid van het nieuwe jaar, in aanwezigheid van zijn geliefde burgemeester, de heer Hervé Doyen. Zoals gebruikelijk zullen er andere verkozen ambtenaren zijn die geïnteresseerd zijn in hedendaagse kunst en die graag naar het Atelier 34zero Muzeum komen om een ​​cultureel en intellectueel moment met ons te delen.
U bent van harte uitgenodigd op vrijdag 2 februari 2018 vanaf 19u - GRATIS TOEGANG.

Lees meer...

Hoe de politie van het arrondissement Brussel-West zich bezighoudt met hedendaagse kunst in Jette

wodek

De avonturen van Wodek tegen de censuur gaan gewoon door! Deze keer werd ik gevraagd door de politie van de zone Brussel-West om mezelf te komen uitleggen over ons sociaal kunst programma. In het proces-verbaal van mijn verhoring heb ik sterk benadrukt dat het eerste doel van een onafhankelijke culturele instelling zoals Atelier 34zero Muzeum is om kunstwerken te tonen. In dit perspectief, laat deze vorm van Social Art werken bestaan ​​in de openbare ruimte die willen een bijdrage leveren aan de discussie over de plaats van kunst in onze samenleving.


Vriendelijk en cultuurlijk,


Wodek
président – concierge

 

 

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

La Ruche qui dit Oui!

laruchequiditoui

Iedere woensdag tussen 17u en 19u ontvangt Atelier 34zero Muzeum 'De bijenkorf die ja zegt!'. Het principe is simpel, doeltreffend en lekker: uw ijskast voorzien van gezonde, ecologische en smakelijke producten van lokale producenten. De filosofie van dit project rijmt met onze wens tot samenwerking in een familiaal en gezellig kader.

Praktisch gezien volstaat het uw bestelling door te geven vóór zondag op de website van www.laruchequiditoui.fr/5021 en uw mand te komen ophalen in Atelier 34zero Muzeum op de daaropvolgende woensdag. En als u dan toch hier bent, waarom niet onze tentoonstellingen bezoeken of genieten van een bezoekje aan onze zonovergoten tuin?

 

Subcategorieën