Café Baby-Boum

Baby-boum

 Workshop « Wintersoep », op 6 januari 2018 om 15:30 u!

Geen twijfel, de winter staat voor de deur! Waarom ons niet opwarmen en nieuwe energie opdoen met een artistieke maaltijd! Voor onze volgende Café Baby-Boum op 6 januari 2018 om 15u30 bieden we een driegangenmenu aan.
Op het menu: wintersoep met honderd kleuren en texturen om overvloedig te roeren; als hoofdgerecht een traditioneel deeg op biologische wijze om te kneden en als dessert maken we een sculptuur van eetbare marsepein, die zorgvuldig zal worden versierd. Tot groot jolijt van de smaakpapillen van onze allerkleinsten!

Na deze workshop is er vanzelfsprekend tijd voor ontmoeting en vrij spelen in ons museum en cultureel park.

Lees meer...

Atelier op woensdag: Initiatie Beeldhouwen

Ateliersculpture_34zero

Iedere woensdagmiddag, van 14 tot 17 uur, houdt Atelier 34zero Muzeum open deur voor kinderen van 6 tot 13 jaar en geeft workshops in driedimensionale perceptie en beeldhouwtechnieken.

 

Lees meer...

Verjaardagsatelier

 annif_atelier_2015

Atelier 34zero Muzeum organiseert op aanvraag creatieve verjaardagsfeesten voor kinderen: begeleid door een plastische kunstenaar ontdekken de kinderen de kunstwerken uit ons museum en experimenteren ze met een artistieke techniek tijdens een creatief atelier. De activiteit eindigt met een feestelijk hapje in het Cultuurcafé.

Wil je meer informatie over de data en de voorwaarden, neem dan contact op met:

Maren Dubnick

Tel +32 (0)2 428 33 06
Fax +32 (0)2 428 47 05
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

logo_cocoflogo_FWBlogo_jette