Beste ouders en jonge kunstenaars,

 

Bij Atelier 34zéro Muzeum zijn we verheugd om onze boeiende Beeldende Kunst Ontdekkingsworkshops voor kinderen van 6 tot 12 jaar aan u te presenteren. Elke woensdagmiddag duikt u in de driedimensionale creatieve wereld en geeft u de vrije loop aan de verbeelding van uw kinderen!

 

Wat bieden onze Beeldende Kunst Ontdekkingsworkshops?

 

Artistieke Verkenning: Uw kinderen krijgen de kans om de fascinerende wereld van beeldhouwkunst en driedimensionale kunst te verkennen. Van concept tot realisatie komt elk stadium van het creatieve proces aan bod.

 

Begeleiding door een Gerenommeerde Kunstenaar: Onze workshops worden geleid door de getalenteerde kunstenaar Patrick Guaffi, die zijn expertise en passie voor kunst aan jonge creatieve geesten zal overbrengen.

 

Experimenteren met Verschillende Materialen: Van klei tot steen en papier-maché, uw kinderen ontdekken een verscheidenheid aan artistieke materialen en leren hoe ze deze kunnen manipuleren om hun ideeën tot leven te brengen.

 

Onbeperkte Creativiteit: Moedig de creativiteit van uw kinderen aan door hen unieke vormen te laten creëren en hen te begeleiden bij het uiten van hun emoties door middel van hun creaties.

 

Praktische Informatie:

 

Dagen: Elke woensdagmiddag

Prijs: 50€/maand + 10€ verzekering per jaar

Tijd: 14:00 tot 17:00 uur

Locatie: Atelier 34zéro Muzeum, Drève de Rivieren, 334, 1090 Jette

Begeleidende Kunstenaar: Patrick Guaffi

Reserveringen: 02.428.33.06 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hoe Deel te Nemen?

 

Om uw kind in te schrijven voor onze Beeldende Kunst Ontdekkingsworkshops, hoeft u alleen maar hun plaats te reserveren door contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. Plaatsen zijn beperkt, dus zorg ervoor dat u snel reserveert om de deelname van uw kind te garanderen.

 

Laat de creativiteit van uw kinderen gedijen in onze workshops en ontdek hoe beeldhouwkunst een open deur kan zijn naar persoonlijke en artistieke expressie. Sluit u elke woensdag bij ons aan voor een unieke en verrijkende artistieke ervaring!

 

We kijken ernaar uit om kunst te delen met uw kinderen,

 

Het team van Atelier 34zero Muzeum