Het Atelier 340 Muzeum / Atelier 34zero Muzeum heeft, met de hulp van een Jettenaar die zich interesseert in de cultuur, een kleine culturele bibliotheek gecreëerd, omkaderd door onze tuin die uitgeeft op de Eugène Toussaintstraat.

Deze boekhandel is alleen bedoeld voor kunstgerelateerde boeken, meer bepaald; boeken over beeldende kunst, audiovisuele kunst, architectuur, design, mode, grafisch ontwerp, fotografie, performance art...

 
Het is een gespecialiseerde boekhandel die wij hebben gevuld, en zullen blijven aanvullen, met dit soort werken, maar, die ook door alle burgers kan aangevuld worden met werken die passen in dit culturele concept.
Onze boekenkast is vooral gericht op moderne en hedendaagse kunst en als beurtbewoner nodigen wij u uit om deel te nemen aan dit initiatief. Wij verzoeken u echter om geen boeken over poëzie, proza, literatuur of politiek aan te bieden, omdat hiervan al verschillende boekenkasten bestaan in de gemeenten Ganshoren of Jette. Wij willen u vriendelijk vragen om de inhoud van deze boekhandel, die gericht is op de ontwikkeling van de kunsten, te respecteren.