laboARToire

laboARToire

Atelier 34zero Muzeum, het onafhankelijke centrum voor hedendaagse kunst, stelt u een interactieve en originele pedagogische formule voor waarin uw leerlingen met hedendaagse kunst in contact komen: het laboARToire.

Ons laboARToire werd speciaal voor scholen ontwikkeld en neemt de dagelijkse omgeving en de persoonlijke ervaringen van de leerlingen als vertrekpunt om rond hedendaagse kunst te werken.

Lees meer...

RECLAME VOOR EEN KUNSTWERK

Felicien_ROPS_Pornocrates_1896

Atelier Les Deux Garçons (NL) / Arti Grabowski (PL) / Félicien Rops (BE) / Stenzel & Kivits (NL) / Liu Xue (CHN) 

27/5 - 15/10/17

OPENING 27/5/17 – 12u

Atelier 34zero Muzeum keert terug naar haar project « Reclame voor een kunstwerk » en toont zes nieuwe spandoeken van 20m2 geïnstalleerd, zoals gebruikelijk, in de tuin van het centrum voor hedendaagse kunst. Ter herinnering, dit project presenteert het werk van Belgische en buitenlandse kunstenaars met de bedoeling moderne en hedendaagse kunst te delen met een zo groot mogelijk publiek. Het gaat erom nieuwsgierigheid op te wekken en voorbijgangers en de bezoekers van het muzeum intellectueel te provoceren.

Lees meer...

Openluchtmuseum


Adrian Maryniak, Legung, 2000

De tentoonstellingen beperken zich niet tot de gebouwen.

Lees meer...

Reklame - Voor een kunstwerk

In het kader van zijn sculpturenpark heeft het Atelier 34zero Muzeum een project ontwikkeld voor een Artistiek Reclamepaneel van 20 m². Wij zullen een reproductie van een kunstwerk, gedrukt op een zeil, installeren in het semi-publieke park van het Atelier 34zero Muzeum. Zoals bij een reclamepaneel zal het beeld op dit zeil regelmatig veranderen, met name om de drie maanden.

Lees meer...

Rondleidingen

bernard_venet_ligne_indeterminee_2004

Voor elke tentoonstelling biedt Atelier 34zero Muzeum rondleidingen voor iedereen aan.

Onze rondleidingen zijn afgestemd op de leeftijd en de ervaring van de deelnemers.

Lees meer...