affiche stages

Atelier 34zero Muzeum organiseert beeldhouwstages voor kinderen van 6 tot 12 jaar tijdens de zomervakantie:

van 05 tot 09 juli 2021 (5 dagen/100e) van 9 tot 16u. 

van 12 tot 16 juli 2021 (5 dagen/100e) van 9 tot 16u. 

van 23 tot 27 augustus 2021 (5 dagen/100e) van 9 tot 16u. 

Begeleid door Charlotte Lavandier stelt zij voor de kinderen hun creativiteit te laten ontwikkelen door hen aan te moedigen en te laten experimenteren met materialen en tegelijk hun nieuwsgierigheid naar hedendaagse kunst te stimuleren. Zo komen de kinderen in aanraking met verschillende materialen en ontdekken ze fabricage en tentoonstellingstechnieken. Op het programma: meeslepende collectieve installatie met gordijnen, sculpturen in evenwicht, schaalveranderingen, installatie en tekeningen op stenen, rollende sculpturen, miniatuurfiguurtjes in beton... 

 

Belangrijk: er is geen lunch voorzien, dus vergeet niet om een picknick voor uw kinderen mee te brengen ! 

Info & inschrijving: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Ateliersculpture_34zero

Uw kind is creatief of wil dat worden? Wil je zijn verbeelding een boost geven?
Atelier 34zero Muzeum biedt workshops initiatie beeldhouwen aan voor kinderen van 6 tot 12 jaar, elke woensdag van 14u tot 17u uur, waar ze technieken leren, ondersteuning en tips krijgen, terwijl ze zich amuseren met verschillende vormen en materialen.
In de Atelier 34zero Muzeum wordt de fantasie van kinderen gestimuleerd door de tentoonstellingen die er plaats vinden, de werken die er worden getoond en de kunstenaars die er werken.

Het atelier voor beeldhouwkunst stelt zich tot doel de kinderen in hun creativiteit van nabij te volgen.

 

laboARToire

Atelier 34zero Muzeum, het onafhankelijke centrum voor hedendaagse kunst, stelt u een interactieve en originele pedagogische formule voor waarin uw leerlingen met hedendaagse kunst in contact komen: het laboARToire.

Ons laboARToire werd speciaal voor scholen ontwikkeld en neemt de dagelijkse omgeving en de persoonlijke ervaringen van de leerlingen als vertrekpunt om rond hedendaagse kunst te werken.

   annif   annif1

Atelier 34zero Muzeum organiseert op aanvraag creatieve verjaardagsfeesten voor kinderen: begeleid door een plastische kunstenaar ontdekken de kinderen de kunstwerken uit ons museum en experimenteren ze met een artistieke techniek tijdens een creatief atelier. De activiteit eindigt met een feestelijk hapje in het Cultuurcafé.

bernard_venet_ligne_indeterminee_2004

Voor elke tentoonstelling biedt Atelier 34zero Muzeum rondleidingen voor iedereen aan.

Onze rondleidingen zijn afgestemd op de leeftijd en de ervaring van de deelnemers.